Vgi-support.nl | Integraal GEO Beheer

DETACHERING

Kennis van de Geo-applicatie maar ook van de inhoud
VGI-Support onderscheidt zich als organisatie met medewerkers die naast ruime CAD en database ervaring ook de nodige kennis hebben van de inhoudelijke materie. Onze VGI-Supporters bieden BAG, BGT, BOR en BAG-WOZ ondersteuning door het hele land. Of het nu gaat om een BGT-BOR synchronisatie ondersteuning, mutatiesignalering en karteringswerkzaamheden, (tijdelijk) BAG-beheer, of het opvoeren van BOR mutaties in een BOR applicatie.
Klanten kunnen rekenen op onze Geo-objectenbeheer expertise in breedste zin van het woord! 

Wij denken proactief met u mee

Wij kunnen gemeenten, waterschappen en provincies verder op weg helpen met tijdelijke of structurele inzet. Daarnaast zijn er mogelijkheden om deels de werkzaamheden bij ons in Arnhem uit te voeren en deels op locatie. Wij denken actief mee over de mogelijke capaciteitsinvulling en kunnen vóóraf een duidelijke kosten- en tijdsindicatie geven van de werkzaamheden, en dat allemaal tegen een aantrekkelijk tarief.

Op maat gerichte trainingen vanuit de Geo-softwareleveranciers

Voor de diverse BGT, BAG, BOR, en WOZ-applicaties hebben de leveranciers op maat gerichte trainingen geboden aan ons personeel. Vanzelfsprekend kennen onze medewerkers het IMGeo-model en de wetgeving rondom de basisregistraties. Ook als het gaat om kennisoverdracht naar uw collega’s op de afdeling kan een VGI-Supporter u verder op weg helpen.

Onze klanten bieden wij zekerheid

Klanten van VGI-Support kunnen verzekerd zijn dat de medewerker gecertificeerd is om te werken met een Geo-applicatie. Daarnaast heeft u de zekerheid dat de VGI-Supporter die u inhuurt snel en zelfstandig meters kan maken in het werk met de vereiste hoge kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend informatie bij ons aan.