Vgi-support.nl | Integraal GEO Beheer

Over VGI-Support

UW PARTNER IN GEOGRAFISCHE INFORMATIE!

VGI-Support is een jong, snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van diensten met een geo-component. Binnen de overheid richten we ons op Geo-standaarden en nieuwe wettelijke ontwikkelingen zoals de basisregistraties BAG-WOZ-BGT-WION, kernregistratie BOR en de Omgevingswet.

VGI-Support staat voor betrokken, deskundig en bovenal klantgericht ondernemen. Een tevreden klant staat bij ons centraal en dat bereiken wij door goede communicatie, en het bieden van zekerheden. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van innovatieve oplossingen met zoveel mogelijk praktische uitwerkingen. We zijn een professionele en betrouwbare onafhankelijke dienstverlener, die kiest voor nauwe samenwerking met klanten en diverse leveranciers.

Onze kracht zit in het meedenken met de gemeentelijke klant als het gaat om het bepalen van het ambitieniveau, de optimalisatie van de dataprocessen en de verbetering en actualisering van de huidige Geo-standaarden. Daarbij zijn wij van mening dat investeren in geografische informatievoorziening meer is dan investeren in gegevens en techniek. Ook de basisfactoren mens en proces dienen de juiste aandacht te krijgen. De adviseurs en projectleiders van VGI-Support bieden uw organisatie ondersteuning bij de implementatie van geografische informatiesystemen, maar wij kunnen ook al het uitvoerende werk uit handen nemen. VGI-Support is gespecialiseerd om gemeenten te adviseren en te ontzorgen (zowel op locatie of op afstand), met het doel om zoveel mogelijk de baten van de implementatie van de basisregistraties te bereiken.